Home

Agenție de Marketing Online din București

Ai totul într-un singur pachet: web design, e-commerce și marketing online. De la specialiști certificați Adwords, Analytics și Bing Ads.

Suntem o agenție de web design din București, cu capital 100% românesc, și din 2003 susținem PFA-uri, ONG-uri, microîntreprinderi și IMM-uri din România oferindu-le o gamă completă de servicii web.


Oferta noastră de servicii web » pentru afacerile românești

Web design » – arată comunității cine ești și cu ce te ocupi într-o manieră elegantă, concisă și ușor de reținut. Poți avea un website de calitate de la 400 EUR.

Magazine online la cheie » – vinde produsele sau serviciile tale clienților interesați, sigur și rapid folosind o platformă cu personalitate. Cu MRex ai magazin responsiv de la 899 EUR.

Marketing online » – orice site de prezentare sau magazin online nu face doi bani dacă nu este cunoscut publicului. Fă un setup profesionist campaniei tale de la 125 EUR.

Consultanță » – experiența vastă, certificările și sutele de clienți pentru care am lucrat te vor face și pe tine să ne acorzi încredere. Poți avea propriul raport de „website insights” de la 1200 EUR.


Cine suntem și ce experiență avem?

Dacă am pune cap la cap anii de experiență în servicii web ai fiecăruia dintre noi am depăși 50 de ani. Chiar și așa, atunci când necesitățile proiectului o impun, putem lărgi temporar echipa cu alți experți ce vin să completeze resursele sau competențele noastre.

Gabriel Sîrbu, Director general / Inginer. Vânzări, negociere contracte, relații cu clienții și foarte mult SQL.
Lucian Sârbu, Publicitate online / Profesor + economist specializat pe marketing. Web design, HTML+CSS, Bootstrap și mult marketing online.
Bogdan Popescu, Dezvoltator / Inginer. Dezvoltare pe diverse medii dar mai ales PHP+MySQL.
Dan Radu, Dezvoltator / Inginer. C/C++, C#, Java, .NET, T-SQL, PL/SQL, ASP.NET, HTML, CSS


Serviciile web de la PinBud în cifre

478 clienți cărora le-am implementat diverse proiecte
411 licențe MRex pentru magazine online la cheie
540 campanii publicitare create și administrate
286.000 EUR bugetul total al campaniilor administrate în 2016


Cereți acum o ofertă » pentru viitorul dvs. proiect. Răspundem în max. 3 ore lucrătoare!