PinBud Romania | Colaboratori
17014
page,page-id-17014,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Colaboratori

Contacteaza-ne daca stii sa vinzi si vrei sa castigi pana la 2.000 EUR/luna

Ne intereseaza mai putin CV-ul tau dar vom sti daca esti suficient de bun

Sunt multe scenari in care aceasta suma poate fi atinsa, ba chiar depasita. Totul depinde numai de tine si de gradul tau de implicare. In esenta, cu cat te implicit mai mult, cu atat castigi mai mult.

Hai sa trecem in revista cateva scenarii posibile

salesman

Scenariul 1

Esti un vanzator genial. Esti in stare sa vinzi castraveti gradinarului, cum se spune iar in timpul multora dintre intalnirile tale, flerul tau imbatabil ti-a sugerat ca ai putea folosi in avantajul tau un site-uri de prezentare, un magazine online sau o campanie de publicitate. Singura problema ar fi ca nu prea aveai la indemana asa ceva. Aici intervenim noi. Tu aduci clientul, noi ii facem treaba si iti rasplatim efortul cu un comision generos de 30% din valoarea contractului. Cu cat mai mare contractul, cu atat mai mare comisionul. Doar procentul ramane fix. Suna bine?

salesman
games-and-app-programming

Scenariul 2

Abia acum dezlegi tainele programarii web insa dornic de perfectionare. Intr-un fel sau altul, ajung la tine diverse proiecte, mai simple sau mai complicate. Pe cele simple le preiei si le rezolvi fara probleme insa pe cele mai complexe si implicit mai valoroase esti nevoit sa le refuzi pentru ca-ti depasesc competentele. Prin urmare degeaba sunt de 10 ori mai valoroase ca nu te ajuta. Noi stim ca esti istet dar fii pana la capat. Nu-i asa ca un procent de 30% din orice valoare pozitiva este mai mare decat zero? Vino la noi cu proiectul acela complex si iti iei un comision frumusel. Mai mult, daca vrei sa te implicit cu puterile si cunostintele tale in dezvoltarea acestui proiect, ocazie cu care mai si inveti ceva, comisionul creste, poate chiar se dubleaza.

Handshake

Scenariul 3

Vinzi deja un serviciu complementar cu serviciile noastre cum ar fi optimizare SEO, gazduire web. copywriting sau grafica (logo, branding, web fara decupare HTML). Nu ar fi minunat sa ai un colaborator de incredere pe termen lung care sa le poata oferi clientilor tai ceea ce tu nu ai in portofoliul de servicii? Evident, clientul tau, comisionul tau, nici nu se discuta acest aspect ci doar valoarea procentului care in functie de proiect si de gradul tau de implicare poate sa fie oricat peste 30% din valoarea contractului.

Handshake

Tie care scenariu iti place mai mult? Ai tu altul? Perfect.

Sa-l auzim si s-ar putea sa ne placa.

Ei sunt deja partenerii nostri de lunga durata

care ofera discount-uri pentru serviciile lor cand esti recomandat de noi

  • HappyHosting

    Gazduire web pe servere proprii de ultima generatie cu procesoare Intel si SSD in matrice RAID 10 pentru o viteza imbatabila

  • FocusPlus

    Antrenor de performanta, Singura companie din Romania care livreaza REACH, cel mai dinamic program de training