PinBud Romania | Servicii
15366
page,page-id-15366,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Servicii

Iata cate putem face pentru tine

Site-uri de prezentare

In ziua de astazi, indiferent cat de mica sau de mare este firma, prezenta sa pe internet este obligatorie. Macar o pagina cu o adresa de email si un numar de telefon.

Magazine online

Din 2003 dezvolam magazine online folosind exclusiv scriptul nostru MRex pe care l-am perfectionat continuu si l-am adus acum pana la versiunea 5.

Campanii publicitare

Degeaba ti-ai facut un site minunat daca nu stie nimeni ca exista. Pentru asta, cea mai rapida, simpla si totodata eficienta metoda de a-l face cunoscut este publicitatea.

Aplicatii personalizate

Evita sa platesti o mica avere pe o aplicatie gata facuta careia ii vei utiliza cel mult 40% din functionalitati. Vino cu specificatiile tale si iti vom construi exact aplicatia de care ai nevoie.

Website Insights

Află de la o echipă de specialiști ce face concurența ta online și ia deciziile potrivite rapid, în deplină cunoștință de cauză. De ce să mergi pe ghicite când informația exactă e la un click distanță?

Mentenanta post-implementare

Multi clienti confunda mentenanta cu garantia insa realizeaza care este diferenta dintre acestea cu ocazia aparitiei primei disfunctionalitati.

Gazduire site

Pentru a putea functiona si a fi accesat de catre vizitatori, un site web are nevoie de un server de gazduire. Sunt extrem de putini clientii care isi permit financiar costurile cu un server propriu plus un administratorul aferent.

Auditare site

Ai un site si nu esti sigur daca e totul in regula cu el. Este bine sa ceri parerea unui expert competent care poate sa-i faca o radiografie amanuntita si sa-ti spuna onest cum stau lucrurile cu adevarat.

Training

Te invatam cum sa-ti faci singur rapoarte complexe si sa le interpretezi iar pentru o mai buna asimilare a cunostintelor folosim datele tale reale. Avem pregatit si un curs practic de marketing online. Tu alegi ce-ti trebuie.

Certificari si competente

sigle_programe

Cere acum o cotatie complet gratuita pentru viitorul tau proiect.
Nu ai absolut nimic de pierdut dar sigur vei avea de castigat!