Despre noi

Despre Pinbud-KSD

Aventura noastră începe în toamna anului 2002, când am înființat firma  Kevin Software & Design srl (KSD) cu scopul de a oferi servicii web complete (web design, programare web, e-commerce, marketing online) pentru mediul de afaceri din România. Încă de la început ne-am adresat sectorului IMM – întreprinderi mici şi mijlocii și SRL-D, tineri antreprenori la început de drum.

 

În perioada 2003-2006 am oferit în special servicii de web design, realizând câteva zeci de site-uri pentru diverşi clienţi. Întrucât însă planurile noastre erau mult mai ambiţioase, în 2006 am dezvoltat prima soluţie de magazin online la cheie din România: Magazinosaurus Rex (astăzi MRex). Soluția noastră, lansată în 2006 odată cu magazinele online TopVideoMall.ro și Mediadot.ro a dat un impuls deosebit pieței soluțiilor de magazine online la cheie, după noi apărând în piață și alți concurenți care au încercat să ne copieze succesul. Pentru a putea consolida brandul şi poziţia de lideri de piaţă, începând cu luna iulie 2007 nu am mai preluat comenzi pentru realizarea site-urilor de prezentare, investind toate resursele exclusiv în mentenanţa şi perfecţionarea platformei de comerţ electronic. Astfel am reuşit să facem din MRex unul din produsele cele mai cunoscute de pe internetul românesc, cu peste 200 de licențe comercializate înainte de marea criză financiară începută în toamna lui 2008.

Începând cu 2010 am început să colaborăm cu PinBud International (cu sediul în Calgary, Canada) în vederea realizării unui nou tip de director de servicii pentru piaţa nord-americană şi occidentală și am devenit partener certificat Google Adwords. În urma colaborării a rezultat crearea unei reprezentanţe în România a PinBud Intl.

 

Momentan avem 4 angajaţi permanenţi, aceiași de la înființarea firmei, și mai mulți colaboratori. Deși le recunoaștem competențele și le apreciem eforturile, evitam să lucrăm pe scară largă cu freelanceri şi am făcut tot posibilul (chiar sacrificii) pentru a ne putea dezvolta afacerea pe baza unui nucleu permanent de angajaţi. Nu suntem o firmă covârşitoare prin proporţiile ei, nu ne concentrăm pe un volum cât mai mare de lucru și ne alegem cu grijă proiectele, în așa fel încât să le putem dezvolta cât mai bine, cât mai corect și cât mai convenabil din punct de vedere financiar pentru clienții noștri.

 

Principiile noastre au rămas de la bun început aceleași:

  • corectitudine și deschidere în relația cu clientul;
  • mobilizare maximă a competențelor pe care le deținem;
  • atenție la detalii;
  • nu știm totul, dar avem mereu câte ceva de învățat.

Cereți acum o ofertă pentru viitorul dvs. proiect. Răspundem în max. 3 ore lucrătoare!