Servicii

Servicii

Web design

In ziua de azi, indiferent de cât de mică sau de mare este firma dvs., prezența sa pe internet este obligatorie. Chiar și o pagină cu o adresă de email și un număr de telefon sunt mai bune decât nimic.

Magazin online la cheie

Din 2006 dezvoltăm magazine online la cheie folosind exclusiv scriptul nostru securizat MRex pe care l-am perfecționat continuu și l-am adus acum până la versiunea 5 (responsive Bootstrap).

Marketing online

Gata situl? Înseamnă că poate fi promovat. Ne pricepem la Google Ads (Adwords) & Bing Ads, Google Analytics, Facebook & Linkedin Ads, automatizări, și ne putem ocupa de promovarea sitului dvs. pe orice fel de canale: search, display, newsletter, push etc.

Aplicații personalizate

Evita sa platesti o mica avere pe o aplicatie gata facuta careia ii vei utiliza cel mult 40% din functionalitati. Vino cu specificatiile tale si iti vom construi exact aplicatia de care ai nevoie.

Website Insights

Află de la o echipă de specialiști ce face concurența ta online și ia deciziile potrivite rapid, în deplină cunoștință de cauză. De ce să mergi pe ghicite când informația exactă e la un click distanță?

Mentenanță și administrare site

Mulți proprietari de site confundă mentenanța cu garanția însă realizează care este diferența dintre acestea cu ocazia apariției primei disfunctionalități.

Gazduire site

Pentru clienții noștri, în cazul în care aceștia nu dispun de un serviciu de hosting, asigurăm întotdeauna găzduirea site-ului realizat de echipa noastră pe servere proprii, performante.

Audit campanii

Putem face o radiografie amănunțită a campaniilor dvs. de marketing online. În cazul în care apelați la agenția noastră pentru externalizarea serviciilor de marketing online auditul este gratuit.

Cursuri & Training

Te invatam cum sa-ti faci singur rapoarte complexe si sa le interpretezi iar pentru o mai buna asimilare a cunostintelor folosim datele tale reale. Avem pregatit si un curs practic de marketing online. Tu alegi ce-ti trebuie.

Certificari si competente

Cereți acum o ofertă pentru viitorul dvs. proiect. Răspundem în max. 3 ore lucrătoare!