Reclame video

Ați încercat Youtube Ads și… nu ați avut rezultate, nu-i așa?

Din păcate pentru majoritatea brandurilor, în România 99% din timpul petrecut pe Youtube e consumat pe:

 • canale pentru copii și adolescenți;
 • videoclipuri muzicale difuzate în loop și la care nu se uită efectiv cineva;
 • desene animate pentru preșcolari.

Partea bună este că Youtube e uriaș. Lunar, din România se fac peste 500 de milioane de vizite, ceea ce înseamnă că tot mai rămân cca. 5 milioane de vizite care pot fi interesante pentru un advertiser care nu are nimic de oferit bebelușilor, școlarilor, adolescenților și iubitorilor de manele.

Printr-o targetare corectă și selectare a canalelor putem plasa reclama dvs. în fața celei mai potrivite audiențe.

În plus, Pinbud este una dintre puținele agenții care poate afișa reclama dvs. și pe 29.000 (la data de 20 august 2019) de televizoare smart Samsung și LG, din București, la ore de vârf (18.00-22.00), fără a deranja telespectatorii.

Cum așa? Datorită parteneriatului cu revoluționarul serviciu de video ads on demand Smart Tube. Practic, televizorul smart al utilizatorului se convertește în canal de publicitate prin Telecomanda Smart Genie (o invenție 100% românească).

Avantajele Smart Tube față de reclama tradițională tv:

 • Utilizatorul nu va fi deranjat în timp ce privește programul tv preferat, publicitatea on demand afișându-se pe ecran doar atunci când programul e oricum întrerupt pentru alte reclame.
 • Se plătește doar pentru difuzarea integrală a spotului.
 • În esență publicitatea on demand pe televizoare smart este publicitate digitală, ceea ce înseamnă că puteți targeta cu precizie după localitate, gen, vârstă etc.
 • Ca în orice mediu digital utilizatorii pot interacționa cu reclama dvs. (like/dislike, browse etc.) astfel încât puteți testa A/B foarte ieftin posibilul impact al unor viitoare campanii TV reale, la o fracțiune de cost față de o testare clasică și pe un audiențe reale, mult mai mari.
 • Tot sistemul este auditat Gemius și aveți permanent acces la rapoarte.

 

În plus, nu trebuie uitat că:

 • în măsurarea audiențelor tv intervine un factor de multiplicare (pe urban în România este aprox. 2,5) deci 26.000 de televizoare smart înseamnă de fapt un public mult mai larg, de cca. 65.000 de bucureșteni;
 • ritmul de adopție al telecomenzii smart e de cca. 3.000 de utilizatori noi / lună;
 • studiile arată că o reclamă văzută la televizor are o „putere de convingere” de 10 până la 15 ori mai mare decât o reclamă similară văzută [doar] pe internet. Asta înseamnă că pe internet va trebui să ajungeți la un public de 10-15 ori mai numeros pentru a avea aceleași rezultate pe care le are difuzarea reclamei către 65.000 de oameni pe televizor.

 

Costuri: de la 0,06 RON / difuzare spot de 20 de secunde. Pentru un cost mai detaliat, ne puteți cere oferta.

smart-tube-logo