Cursuri / Training

Training-ul reprezinta pentru tine un cost sau o investitie?

iar pentru a te ajuta sa-ti dai un raspuns, noi iti oferim 3 citate celebre desi este posibil sa le cunosti

„Abilitatea de a invata mai repede decît competitorii tinde sa devina singurul avantaj strategic”

– Arie de Geus –

“Nu va supravietui specia cea mai inteligenta sau cea mai puternica ci aceea care se va adapta mai bine schimbarilor ce apar”

– Charles Darwin –

„Daca tu crezi ca educatia e scumpa, asteapta sa vezi cat te va costa ignoranta ta!”

– John M. Cappozi –

Un trainer bun inseamna si un training de calitate

Un trainer bun …

  • este un expert in domeniul pe care il preda iar asta il va ajuta, la nevoie, sa suplimenteze ad-hoc cunostintele transmise, peste programa de curs
  • face demonstratii practice si exercitii pentru ca tu sa intelegi mai bine si sa asimilezi mai rapid informatia transmisa
  • raspunde bucuros la intrebarile cursantilor indiferent cat de puerile sunt. Pana la urma suntem acolo sa invatam
  • este atent la semnalele non-verbale ale grupului si actioneaza in consecinta. De exemplu, stie cand se impune o pauza
  • are umor insa niciodata nu creeaza situatii amuzante pe seama vreunui membru al grupului
  • are o atitudine si un comportament non-verbal care impune respect si va arata ca vrea sa te invete in loc sa te impresioneze

Cand intalnesti un astfel de trainer, sfatul nostru este sa lasi orice alta activitate deoparte si sa participi la curs cu toata fiinta ta. Iti vei multumi mai tarziu!

Inca ceva, imediat dupa curs, incepe sa APLICI cele invatate. Altfel vei uita si practic ai pierdut timpul.

Trainerii nostri nu sunt buni. Sunt foarte buni si detin o experienta greu de egalat. Toti sunt certificati ANC si au sute de zile de curs livrate pentru mii de cursanti. Toate programele noastre de training sunt intotdeauna atent personalizate si adaptate perfect fiecarui client, indiferent ca vorbim de o mica firma romaneasca sau o companie multi-nationala.

 

Am instruit personal de pe toate nivelurile de cariera, de la agenti de vanzari pana la top manageri si am contribuit activ la reconversia profesionala a multor someri, in cadrul programelor POSDRU, derulate cu fonduri europene.

Lista celor mai solicitate 5 programe de training

Rapoarte si analize complexe cu MS Excel

Un curs de Excel avansat dedicat celor care lucreaza frecvent cu diverse rapoarte si care au nevoie acum sa-si eficientizeze munca, invatand sa utilizeze aceasta aplicatie puternica la adevarata sa valoare. Veti invata cum sa importati datele din diverse surse si cum sa validati consistenta acestora dupa import sau cum sa actualizati automat informatiile in tabele gata construite. Veti invata sa construiti si sa utilizati eficient tabele pivot, se utilizati inteligent functii matematice si logice mai putin cunoscute sau sa desenati graficul perfect astfel incat sa va puteti construi singuri orice fel de raport, indiferent de complexitate.

Daca aveti o echipa dedicata raportarilor periodice de sfarsit de luna / trimestru  / an, eficientizarea muncii le poate salva timp pretios pe care l-ar putea dedica altor activitati productive. Nu de putine ori, in urma acestui curs, o parte din personalul implicat in activitatea de raportare a fost redistribuit catre alte departamente.

Audienta: antreprenori si persoanele implicate in activitatea de raportare si pot utiliza MS Excel la nivel de baza

Programa: se stabileste cu clientul pentru fiecare proiect

Durata: 6 – 8 ore, se stabileste cu clientul pentru fiecare proiect

Pret: de la 120 EUR / participant

Noțuni avansate de analiză web

Este un curs cu noțiuni mediu-avansate de Google Analytics dedicat personalului din departamentul de marketing care vrea sa inteleaga la un nivel profesionist ce se intampla cu site-ul companiei. Se abordeaza notiuni diverse precum: diferenta dintre sesiuni si utilizatori, surse de trafic si conversii, canale de marketing, display programatic, modele de atribuire, segmente, trafic si analize pe segmente etc. Cursantul va dobandi la final competentele necesare pentru a integra Google Analytics in campanii de succes de marketing online. Cursul este sustinut de Lucian Sarbu, trainer calificat ANC și posesor al certificării Google Analytics.

Audienta: antreprenori si personal din departamentul de marketing

Programa: se stabileste cu clientul dintr-o lista de tematici date

Durata: 6 ore

Pret: 150 EUR / participant

Noțiuni avansate de marketing online

Cum putem folosi eficient principalele rețele de publicitate active în România – Google Adwords, Facebook Ads, Etarget și nu în ultimul rând Microsoft Bing Ads? Ce este remarketingul și care este diferența față de remarketingul dinamic? Ce înseamnă și ce fac Sociomantic, 2Performant, Pleisty? Cum putem face o campanie online reușită fără să avem un site? Iată doar câteva exemple de subiecte care vor fi abordate la acest curs. Trainer: Lucian Sârbu, trainer calificat ANC, certificat Google Adwords și Bing Ads.

Audienta: personalul specific din departamentul de marketing

Programa: se stabileste cu clientul dintr-o lista de tematici date

Durata: 6 ore

Pret: 180 EUR / participant

Tehnici de negociere

Un curs interactiv care te invata cum sa ajungi intotdeauna la rezultatul dorit sau cat mai aproape de acesta facand concesii minime. In ce conditii e bine si chiar indicat sa faci anumite concesii, la ce poti sa renunti oricand si la ce sa nu renunti sub nicio forma.

In acest program de training vei participa la o serie de jocuri de rol in care vei experimenta, pe rand, ambele parti ale mesei de negociere si vei negocia atat cu trainerul nostru cat si cu alti colegi de curs.

Audienta: antreprenori si personal din departamentul de achizitii

Programa: se stabileste cu clientul dintr-o lista de tematici date

Durata: 16 ore

Pret: 275 EUR / participant

REACH, cel mai dinamic curs de gandire strategica pentru middle si top management

REACH se adreseaza celor care doresc sa-si conduca afacerea echilibrat si structurat in baza evidentelor tangibile precum resurse disponibile, clienti, concurenta, identificand oportunitatile si fructificand atuurile proprii.

Folosit in organizatii de succes din intreaga lume, modelul REACH ajuta membrii echipelor multidisciplinare sa se organizeze si sa analizeze eficient volume imense de informatie, sa le structureze logic si sa ia masurile necesare in vederea adresarii cu maxima eficienta a oricarei probleme. Programul foloseste ca vehicul principal studiile de caz reale, acreditate INSEAD, utilizate in formarea si educarea studentilor la MBA.

Audienta: orice proprietar de site web

Programa: predefinita, studiile de caz se stabilesc cu fiecare client

Durata: 40 ore

Pret: de la 550 EUR  / participant

In afara acestor programe de training, putem facilita organizarea si derularea altor programe de formare profesionala, in colaborare cu partenerii nostri care ofera o gama variata de cursuri.

Toate cursurile noastre dispun de o curicula de baza si una optionala, din care, impreuna cu clientul, alegem subiectele pe care le vom aborda astfel ca intotdeauna vom livra un curs personalizat.

Cereți acum o ofertă pentru viitorul dvs. proiect.
Răspundem în max. 3 ore lucrătoare!